Welke Philips Stofzuiger?

welke philips stofzuiger

Laatste update: 8 april 2021

Al jarenlang is Philips een bekend merk in stofzuigerland. Philips was een van de eerste grote merken die met een zakloze stofzuiger naar buiten kwam. Sinds die tijd zijn er nog heel wat nieuwe stofzuiger modellen bij gekomen: denk aan krachtige kruimeldieven en lichtgewicht zakloze stofzuigers. De keuze is enorm: kijken we bijvoorbeeld een zakloze stofzuiger van Philips dan ontdekken we daar al tientallen varianten. Ze verschillen in allerlei zaken: van geluidsniveau tot zuigkracht op specifieke vloeroppervlaktes.

Omdat de keuze zo enorm is en we willen voorkomen dat je verdwaalt in de jungle van mogelijkheden, hebben we besloten om je te helpen met het vinden welke Philip stofzuiger het beste bij je past. We hebben een interessant en handig overzicht gemaakt waarmee je direct ontdekt welke Philips stofzuiger het beste bij je past. Ook staan we nog kort stil welke Philips stofzuiger modellen er allemaal zijn. We eindigen onze gids met een FAQ, zodat je ook antwoord kunt krijgen op vragen waar je mogelijk mee loopt.

Welke Philips stofzuiger kopen?

Van Philips zijn er veel verschillende soorten stofzuigermodellen te vinden bij menig webshop. Zoals we daarnet al aangaven is er van elk model wel een Philips variant uitgebracht, behalve als je op zoek bent naar een robotstofzuiger (deze heeft Philips nog niet uitgebracht). Alle soorten Philips stofzuigers op dit moment:

 • Philips stofzuigers met zak
 • Philips zakloze stofzuigers
 • Philips steelstofzuigers
 • Philips kruimeldieven

Benieuwd welke Philips stofzuiger jij het beste kunt kopen? Dat is afhankelijk van jouw wensen en behoeftes! We hebben in onderstaand overzicht een aantal belangrijk wensen en behoeftes op een rij gezet die je kunt hebben. Ontdek in het overzicht direct welk type stofzuiger je dan het beste kunt kiezen.

Mis jij een specifieke behoefte? Stuur ons een berichtje of laat een reactie achter onder aan deze gids!

Zo kom je erachter welke Philips stofzuiger binnen een model het beste bij je past

Wanneer je er uiteindelijk uit bent gekomen welke Philips stofzuiger modellen het beste bij je passen, kun je alsnog vastlopen. Want, zoals we daarnet aangaven zijn er per stofzuigercategorie opnieuw tientallen modellen te vinden. Deze kunnen veel verschillen in zaken als het geluidsniveau, het gewicht en de zuigkracht op specifieke vloertypen. Om je ook verder te helpen dan enkel bij de keuze welk model je kunt kiezen, ontdek je hieronder nog een aantal handige kooptips.

 • Controleer het gewicht van de Philips stofzuiger
 • Bekijk welke Philips accessoire je erbij krijgt
 • Check het maximale geluidsniveau
 • Neem een kijkje bij de filters
 • Ga na hoe de zuigkracht is voor jouw vloertypen (en/of dierenharen)
 • Lees reviews en beoordelingen van specifieke Philips stofzuiger modellen
welke philips stofzuiger kooptips
Check welke accessoire je erbij krijgt. © Philips/Bol.com

Welke Philips stofzuiger is de beste?

Nu we weten welke Philips modellen er allemaal zijn én waar je goed op moet letten, kunnen we op een rij zetten welke Philips stofzuiger het beste uit de bus komt. Vanwege het feit dat we natuurlijk niet weten welke soort Philips stofzuiger jouw voorkeur heeft, hebben we de beste keuzes per model op een rij gezet.

 • Beste Philips zakstofzuiger: Philips Performer Ultimate FC8955/09
 • Beste Philips zakloze stofzuiger: Philips PowerPro Expert FC9742/09
 • Beste Philips steelstofzuiger: Philips SpeedPro Max FC6823/01
 • Beste Philips kruimeldief: Philips MiniVac FC6149/01

Bekijk hier de beste Philips deals voor bovenstaande keuzes. Twijfel je nog een beetje welke Philips stofzuiger je het best kunt kiezen? Lees meer over een specifiek model. Zo lichten we uit welke stofzuiger met zak of welke zakloze stofzuiger je het beste kunt kiezen.

Check hieronder nog een interessante video van Philips!

FAQ: veelgestelde vragen

We hebben voor de vastlopers nog een handige FAQ gemaakt. Bekijk in onderstaande lijst de veelgestelde vragen die er bestaan voor Philips stofzuigers. Heb je een aanvullende vraag of wil je in contact komen met ons team? Laat dan gerust een berichtje achter of plaats een reactie onderaan de pagina.

Welke Philips stofzuiger modellen zijn er allemaal?

Philips heeft vier verschillende soorten stofzuigers in haar assortiment. Er zijn zakloze stofzuigers, stofzuigers met zak, kruimeldieven en steelstofzuigers te ontdekken van Philips. Een robotstofzuiger is er nog niet verschenen .

Welke Philips stofzuiger is het beste?

Op dit moment vinden wij de Philips Performer Ultimate FC8955/09 de beste stofzuiger van Philips. Echter kan het afhankelijk zijn van jouw wensen en behoeftes welk model beter bij jou past.

Hoe ontdek ik welke Philips stofzuiger het best bij mij past?

Daarvoor moet je jezelf veel verschillende vragen stellen. Wil je bijvoorbeeld mét of zonder zak? Wij hebben op deze pagina een handig overzicht gemaakt waarmee je snel ontdekt welke Philips stofzuiger je het beste kunt kiezen.

Waar moet ik nog meer opletten bij een Philips stofzuiger kopen?

Naast de keuze voor het juiste model blijft het belangrijk om in te zoomen op de standaard koopfactoren van een stofzuiger, ongeacht het model. Denk aan het gewicht, het geluidsniveau en het stofreservoir.