Welke Dyson stofzuiger?

welke dyson stofzuiger

Laatste update: 8 april 2021

Als er een stofzuigermerk is waar men vaak verdwaald in de hoeveelheid opties en mogelijkheden is het wel Dyson. En dan hebben we niet het niet over de verschillende modellen: juist de modellen zelf met bijhorende opties en accessoires zorgen snel voor een wir-war in mogelijkheden. Kijken we bijvoorbeeld naar de Dyson V11 steelstofzuiger, dan zijn hier al vijf verschillende pakketten te kiezen. Een Extra, Absolute Pro, een Animal Plus of een Fluffy?

Welke Dyson stofzuiger kun je nu het beste kiezen? Deze vraag krijgen wij geregeld binnen, waardoor we besloten hebben om een nieuwe gids te maken. We bij elk type model van Dyson stil welke je het beste kunt kiezen voor specifieke toepassingen. Denk aan de keuze die je het beste kunt maken bij een klein budget, tot het wel of niet hebben van huisdieren. Welke Dyson stofzuiger kopen het slimste is? Je ontdekt het in onze gids!

Welke Dyson stofzuiger kopen?

Zoals we daarnet al aangaven heeft Dyson veel verschillende stofzuiger modellen. We zetten de verschillende modellen op een rij:

 • Dyson steelstofzuigers
 • Dyson zakloze stofzuigers (op wielen)
 • Dyson robotstofzuiger
 • Dyson kruimelzuigers

We hebben verschillende wensen die men vaak heeft met stofzuigen op een rij gezet met daarbij de keuze die je in onze ogen het beste kunt maken.

Heb jij een aanvullende wens voor een Dyson stofzuiger? Laat het ons dan weten, zodat we hem op kunnen nemen in bovenstaand overzicht.

Welke Dyson steelstofzuiger kopen?

Dyson staat natuurlijk bekend om haar steelstofzuigers: maar welke Dyson steelstofzuiger kun je nu het beste kiezen? De volgende soorten zijn van elkaar te onderscheiden:

 • Dyson V8
 • Dyson V10
 • Dyson V11

Bekijk de grote verschillen in onderstaand overzicht en kom erachter welke Dyson steelstofzuiger je het beste kunt kopen.

Zo ontdek je vervolgens welke Dyson je het beste kunt kiezen

Graag geven we een aantal extra tips om de juiste Dyson stofzuiger te ontdekken. Als je namelijk hierboven een beslissing hebt genomen voor een specifiek type Dyson, ben je er nog niet altijd. Zoals we eerder aangaven kunnen modellen onderling namelijk ook van elkaar verschillen; zelfs binnen dezelfde categorie.

Om vervolgens de beste Dyson stofzuiger te kunnen ontdekken voor jouw behoeftes, raden we aan om het volgende te checken:

 • Check zuigkracht vloertypen
 • Bepaal het budget
 • Denk na over filter
 • Heb je huisdieren
 • Bekijk meegeleverd accessoire
welke dyson kopen vloeren
Bekijk de zuigkracht van Dyson stozfuigers op specifieke vloeren.

Wist je dat we ook handige gidsen hebben gemaakt om bijvoorbeeld te ontdekken welke steelstofzuiger of welke robotstofzuiger het beste bij je past?

Welke Dyson is het beste?

We willen natuurlijk allemaal antwoord op de vraag ‘Welke Dyson is het beste?’. Zoals we eerder aangaven is het belangrijk om eerst te weten welk model Dyson stofzuiger je zoekt. Omdat we dat nu weten hebben we daarom een rijtje gemaakt met welke Dyson het beste per soort!

 • Beste Dyson Steelstofzuiger: Dyson V11
 • Beste Dyson zakloze steelstofzuiger: Dyson V11
 • Beste Dyson robotstofzuiger: Dyson Heurist 360*
 • Beste Dyson kruimeldief: Dyson V7 Trigger

Bekijk hier de beste deals voor bovenstaande beste Dyson keuzes. 

*Kende je de robotstofzuiger van Dyson nog niet? Bekijk dan onderstaande video om hem in actie te zien!

FAQ: veelgestelde vragen

Weet je nog steeds niet welke Dyson stofzuiger je het beste kunt kiezen of heb je een vraag? We hebben de veelgestelde vragen gebundeld in onderstaande FAQ!

Welke Dyson stofzuiger kan ik het beste kopen?

Hiervoor moet je jezelf een aantal vragen stellen. Denk aan hoe zwaar hij mag zijn, of je hem wel of niet wil draadloos wil hebben en welke zuigkracht hij moet hebben op specifieke ondergronden.

Welke Dyson stofzuiger modellen zijn er allemaal?

Dyson is het meest bekend van haar steelstofzuigers, maar heeft ook zakloze sledestofzuigers, kruimeldieven en zelfs een robotstofzuiger in haar assortiment.

Welke Dyson stofzuiger is het beste?

In grote lijnen kom je vaak terecht bij een steelstofzuiger als je op zoek bent naar de beste Dyson stofzuiger.

Wat is het belangrijkste om op te letten bij de keuze voor een Dyson stofzuiger?

De zuigkracht op specifieke ondergronden. Bedenk welke vloertypen jij in huis hebt en maak op basis daarvan de juiste beslissing.